bayrak

Ürgüp Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
bayrak
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2018 - 10:45

Esnaf Odası Başkanı Özaşık mazbatasını aldı

Büyüt
Küçült
Esnaf Odası Başkanı Özaşık mazbatasını
18 Şubat Pazar Günü Yapılan Genel Kurulla 2. Dönemi için seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık mazbatasını aldı.

Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Süleyman Özaşık, mazbatasını aldı. 

Ürgüp ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ürgüp Esnaf Odası genel kurulunda 254 oy alarak başkanlığa yeniden seçilen Süleyman Özaşık, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Mazbatasını almaya İlçe Seçim Kuruluna gelen Özaşık, 4 yıl sürecek olan başkanlık mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Can Ahmet Tekizyürek'ten  aldı.

Mazbatasını alan Süleyman Özaşık ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini destekleyen tüm esnaf ve sanatkarlara teşekkür ettiklerini ifade etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Ürgüp Haber | http://www.urguphaber.com/arsiv/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2022 - 2023
Ürgüp Haberleri www.urguphaber.com