bayrak

Ürgüp Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
bayrak
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2017 - 13:46

Kardeşlik Gecesi Yoğun İlgiyle Gerçekleştirildi

Büyüt
Küçült
Kardeşlik Gecesi Yoğun İlgiyle
Türkiye diyanet Vakfı Ürgüp Şubesi tarafından gerçekleştirilen gecede coşku hakimdi.

Türkiye diyanet vakfı ürgüp ÅŸubesi tarafından organize edilen kardeÅŸlik gecesi, Turgut özal kültür merkezinde yoÄŸun katılımla gerçekleÅŸti.

Salon giriÅŸine konulan iyilik standında misafir sanatçı Yusuf Karaburç un yeni albümü söz olsun ve vakıf gönüllüsü Mehmet Berat Tural ın kitabı Hayatlar ve KAYIPLAR  arakan suriye ve yemen yararına satışa sunuldu.

Ürgüp halkının ve civar köylerin büyük teveccüh gösterdiÄŸi kardeÅŸlik gecesinde KURANI KERİMİ GÜZEL OKUMA DÜNYA BİRİNCİSİ HAFIZ MUSTAFA KIZILCAOÄžLUNUN eÅŸsiz tilavetiyle duygu dolu anlar yaÅŸandı.

Açılış konuÅŸmasını gerçekleÅŸtiren vakıf ÅŸube baÅŸkanı ve ilçe müftüsü ABDÜL MUHAMMED ÇINAR  bugüne kar gerçekleÅŸtirilen hizmetleri katılımcılarla paylaÅŸtı ve yeni dönemin hedeflerini sıraladı. Yeni dönemin en dikkat çeken hedefi ise; aksalur bölgesinde vakfa ait bir araziye kurulacak medeniyet köyü kamp merkezi projesiydi.

İlçe kaymakamı MEHMET MARAÅžLI ve belediye baÅŸkanı FAHRİ YILDIZ kuran kurslarında baÅŸarı gösteren on kiÅŸiden talihli olana umre kazandıracak çekilisi gerçekleÅŸtirdi. Fatma ADIGÜZEL hanımefendi kurada kendi adının okunmasıyla gözyaÅŸlarına hakim olamadı, tüm vakıf gönüllü ve görevlilerine dua ve teÅŸekkürlerini ifade etti.

Türkiye diyanet vakfının 2017 tanıtım filminin gösterimiyle devam eden gecede, özellikle ÅŸahinefendi köyündeki bağışçılar olmak üzere vakıf hizmetlerine katkı saÄŸlayan gönüllülere kardeÅŸlik öncüleri teÅŸekkür plaketi takdim edildi.

Arakan- Yemen- Suriye için ÅŸahinefendi köyünden çıkan toplam meblaÄŸ 36,175 tl.

Sanatçı Yusuf Karaburç un sahne almasıyla salonda coÅŸku hakim oldu. Tekbirler eÅŸliÄŸinde birbirinden güzel ezgiler ve marÅŸlar dinlendi.

4-6 yaÅŸ grubu eÄŸitimi yapan iki kursun öÄŸrencilerinin sahnede gösterdikleri performans da unutulmayacak güzellikteydi.

İki lise öÄŸrencisi Furkan ve Necati nin iyilik, adalet, insanlık mesajları içeren karşılıklı konuÅŸmaları ve semazen gösterimi programa renk katan diÄŸer güzelliklerdi.

Son olarak sanatçı Yusuf Karaburç yeniden sahne aldı ve güzel ezgilerini katılımcılarla paylaÅŸtı. Karşılıklı dua ve teÅŸekkürlerle kapanan programın akabinde Yusuf Karaburç ve Mehmet Berat kitap ve albümlerini imzaladılar.

Gün içinde yine mustafa paÅŸa Kapadokya meslek yüksek okulu ve ürgüp öÄŸrenci buluÅŸmalarında da heyecan ve coÅŸku hakimdi.

Üniversite yönetimi türkiye diyanet vakfını önemsediklerini ifade ederek birlikte gerçekleÅŸtirilecek çalışmalar için vakıf gönüllüleriyle bir süre sohbet ettiler. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Ürgüp Haber | http://www.urguphaber.com/arsiv/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2022 - 2023
Ürgüp Haberleri www.urguphaber.com