Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı​​​​​​​

Okuduğunuz haber
TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET'İN AÇILIŞI YAPILDI

Yıldız Erkekler Voleybol İl Birincisi Ürgüp'ten

Anasayfa   /    Güncel    /    Tarım Kredi Kooperatif Market'in Açılışı Yapıldı

Tarım Kredi Kooperatif Market'in Açılışı Yapıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Kooperatif Marketin en yeni şubesi Ürgüp'te dualarla açıldı.

GÜNCEL      16 Aralik 2021 - 17:47     23552     0

Tarım Kredi Kooperatif Market'in Açılışı Yapıldı

Tarım Kredi Kooperatif Market’in Bahçelievler Mahallesindeki yeni şubesinin açılışı, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Protokol mensupları, şirket yöneticileri, çalışanlar ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Bin şube hedefiyle yatırımlarına her gün yenilerini ekleyen Kooperatif Market’in, üretimde devamlılığı sağlarken, tüketicilerin de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşması açısından bir denge unsuru olduğunu Kooperatif Marketlerin amacının, özel sektörle rekabet etmek değil, ihtiyaç duyulan ürünlerin piyasaya tedarikini sağlamak olduğunu belirten yetkililer, İlk mağazasını 2017 yılında açıldığını, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Kooperatif Marketlerin şu anda 53 il, 250 ilçede 600 e yakın şube ile hizmet verdiği belirtildi.

Bahçelievler Mahallesindeki en yeni mağazanın açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Kaymakam Maraşlı ve Başkan Aktürk, açılışa katılan protokol üyeleri ve vatandaşlarla mağazayı gezdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ