İnterneti olmayan çocuklar için EBA dersleri bu kafede ÜCRETSİZ

Okuduğunuz haber
ÜRGÜP BELEDİYESİ'NDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Ürgüp Belediyesi'nde arsa ve konut ihalesi yapıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    Ürgüp Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Ürgüp Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Ürgüp Belediyesi Personel AŞ ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

GÜNCEL      08 Eylül 2020 - 14:11     15977     0

Ürgüp Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Ürgüp Belediyesi Personel AŞ ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet AKTÜRK, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Serhat ÇELİK, Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı ve Öz Büro İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih MUTLU, belediye ve sendika yetkilileri katıldı.

Başkan AKTÜRK; “İmza altına aldığımız toplu iş sözleşmemiz önümüzdeki iki yılı kapsamaktadır.  Toplu İş Sözleşmemizle Ürgüp’ümüz için emeğini esirgemeden çalışan işçilerimizin alın terinin karşılığını bizde hiçbir şey esirgemeden vermiş bulunuyoruz. Bu doğrultuda ilk yıl için %20, ikinci yıl için %12’lik bir zammın yanı sıra yıllık 32 günlük ikramiye ve diğer sosyal haklar çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ